Naar Beneden

Veelgestelde Vragen

We horen vaak dezelfde soort vragen terugkomen. 
Hier vind je een paar van deze vragen beantwoord!

 1. Hoe duur is een tattoo/sleeve?
  Elke tattoo is verschillend, waardoor we geen standaard prijzen geven.  Omdat wij alleen maar custom tattoo’s zetten is het niet van te voren te bepalen hoe duur jouw tattoo zal worden. Wij vragen klanten dan ook om langs te komen in de winkel. We kunnen dan persoonlijk met je doornemen wat je wensen zijn en hoe groot je tattoo moet worden. Aan de hand van dat gesprek zullen we een prijsindicatie maken. Wij geven nooit prijsindicaties via de mail of telefonisch.

  Voor kleinere tattoos maken wij wel een prijsopgave.
 2. Zetten jullie ook vinger tattoos?
  Nee. Wij zetten geen vinger tattoos. Je handen en vingers heb je bijna overal bij nodig en was je, als het goed is, ook nog eens meerdere keren per dag. Hierdoor is het moeilijk om een tattoo op de vinger volwaardig te laten helen. Dat heeft zijn gevolgen voor het resultaat. Wij geven jou liever een mooie tattoo op een andere plek, waar hij langer mooi zal blijven! 
 3. Waarom maak ik een aanbetaling?
  Wij vragen klanten altijd om een aanbetaling te doen. Dit zorgt voor zekerheid voor beiden, zowel artiest en klant. Aanbetalingen worden op de dag van de afspraak verrekend met het totaalbedrag. Aanbetalingen zijn non-refundable.
 4. Hoe moet ik mijn tatoeage verzorgen?
  Wij houden de officiële tatoeage richtlijnen van de GGD aan. Je krijgt na het zetten van je tatoeage uitleg over hoe je hem moet verzorgen en je krijgt een lijstje mee waar alle punten nog een keer duidelijk op staan. Ook kun je alle verzorgings-informatie nog eens nalezen op onze Nazorg pagina.
 5. Werken jullie op afspraak?
  Wij werken meestal op afspraak. Wil je vandaag een tattoo laten zetten, maar weet je niet of we plek hebben? Bel dan even voordat je langskomt, zodat we voor je kunnen kijken of er plek is. 
 6. Knappen jullie ook oude tattoos op, of kan ik mijn tatoeage bij jullie laten coveren?
  Dat ligt een beetje aan in welke staat de tatoeage is . Via de telefoon of mail is het moeilijk in te schatten of je tattoo op te knappen of te coveren is. Het beste is om langs te komen in de shop, dan kunnen we kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Is dit niet mogelijk? Stuur dan een foto van je huidige tattoo, plus een voorbeeld van wat je in gedachten hebt naar onze email: lucidcreationstattoo@gmail.com
 7. Zetten jullie ook piercings?
  Nee
 8. Ik heb geen oppas kunnen regelen voor mijn kinderen, mag ik ze meenemen?
  Nee, sorry, bij ons geldt geen toegang voor kinderen onder de 13 jaar.